Μουσική Ανάλυση Schenker - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Η εργασία βασίζεται στο άρθρο του Derick Puffett με τίτλο A graphic analysis of Musorgsky’s “Catacombs” και παρουσιάζει μια αναλυτική μέθοδο με βάση το σύστημα Schenker. Σχολιάζονται η βασική δομή και βασική μελωδία, παρατίθενται γραφήματα του έργου σε διαφορετικά επίπεδα μελωδικής και αρμονικής υφής και προσδιορίζονται τα είδη των επεξεργασιών, .Τέλος, γίνεται αναφορά στη σχέση των "Κατακομβών" με τα υπόλοιπα μέρη του έργου σε μακροδομικό επίπεδο.
Keywords: Σένκερ, Ανάλυση, Μουσόργκσκι, Κατακόμβες, Εικόνες από μία έκθεση; Schenker, Analysis, Musorgsky, Catacombs, Pictures from an exhibition