Κατασκευή συστήματος παρακολούθησης με χρήση μικρουπολογιστή και ανάπτυξη κώδικα με σκοπό την πυρασφάλεια. - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Με την εκπόνηση της παρούσας διπλωματικής εργασίας πραγματοποιείται η μελέτη, ο σχεδιασμός, η κατασκευή και ο έλεγχος ενός πλήρως αυτόματου συστήματος παρακολούθησης δασών με σκοπό την πρόληψη πυρκαïών. Το σύστημα συλλέγει φωτογραφίες και βίντεο ανά τακτά χρονικά διαστήματα και τα αποστέλλει στο Dropbox με σκοπό την αποθήκευση τους και την εύκολη πρόσβαση σε αυτές.

The current Diploma Thesis presents the process of the design, the construction and control of a fully automated surveillance system with Raspberry Pi in order to prevent fire . The system automatically captures pictures and videos and saves them directly to a linked Dropbox account.
Keywords: Σύστημα παρακολούθησης, Ράσπμπερι Πι, Ντροπμποξ; Surveillance System, Raspberry Pi, Pi Camera, Dropbox