Heavy Metal Εκφάνσεις στην Ηλεκτροακουστική Μουσική - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Κάνοντας αρχικά μια ιστορική αναδρομή στην ηλεκτροακουστική και τη χέβι μέταλ μουσική, όπως αυτή πορεύεται τις τελευταίες δεκαετίες, η παρούσα εργασία εντοπίζει τις επιρροές της ηλεκτροακουστικής μουσικής στα δημοφιλή είδη μουσικής αλλά και το συνδυασμό της με άλλα είδη μουσικής: από την μουσική για κινηματογράφο ως ακραία είδη της μέταλ. Ασχολείται με τις επιρροές της χέβι μέταλ μέσα στην ηλεκτροακουστική μουσική και καταλήγει στη σύνθεση ενός πρωτότυπου έργου ηλεκτροακουστικής μουσικής με στοιχεία χέβι μέταλ. Τέλος γίνεται ανάλυση των τεχνικών σύνθεσης και επεξεργασίας του έργου.
Keywords: Χέβι μέταλ, Ηλεκτροακουστική μουσική