Web εφαρμογή για την ανάθεση σε διανομείς και διεκπεραίωση παραδόσεων - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Σκοπός της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση μιας διαδικτυακής εφαρμογής για παραγγελίες φαγητού. Πρόκειται για μια web εφαρμογή όπου ο κάθε εστιάτορας θα μπορεί να κάνει εγγραφή στην εφαρμογή έτσι ώστε να μπορεί να παραγγείλει ο κάθε πελάτης μέσω της εφαρμογής. Η πτυχιακή εργασία διερευνά τις δυνατότητες χρήσης της πλατφόρμας Firebase της Google.

This bachelor's thesis aims to design and implement a web application for food ordering. It is a web application where each restaurant can register and enable customers to place orders through the application. The thesis explores the possibilities of using Google's Firebase platform.
Keywords: εφαρμογή, ανάθεση, διανομείς, διεκπεραίωση, παραδόσεων, διαδικτυακή εφαρμογή, παραγγελίες φαγητού,