Η κουλτούρα του δρόμου ως ανοιχτό μουσείο εντός της δημιουργικής πόλης: Παράδειγμα μελέτης η κουλτούρα του Χίπ Χόπ - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Αυτή η πτυχιακή εργασία μελετά τις συχνά συγκεχυμένες έννοιες της κουλτούρας και του πολιτισμού καθώς και την σημασία των ανοιχτών χώρων εντός των αστικών ιστών. Εστιάζει συγκεκριμένα στην κουλτούρα της Hip Hop που γεννήθηκε και εξελίσσεται στα πλαίσια της πόλης.
Keywords: χίπ χόπ, κουλτούρα, πολιτισμός, πόλεις, δρόμος, ανοιχτοί χώροι; hip hop, culture, urban