Διαδραστική Εικονική Περιήγηση στο χώρο μίας μονοκατοικίας - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Αντικείμενο της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι η δημιουργία μίας διαδραστικής εικονικής περιήγησης στο χώρο μίας κατοικίας. Πιο συγκεκριμένα, στόχος του έργου είναι αρχικά να απεικονιστεί σε μεγάλο ρεαλιστικό βαθμό και μέσω τρισδιάστατων γραφικών, η εικόνα μιας μονοκατοικίας με έμφαση κυρίως στον εσωτερικό της χώρο, καθώς και στη διακόσμηση. Αναλυτικότερα, δίνεται μεγάλη έμφαση στην αισθητική, στα χρώματα, στα σχήματα, καθώς και στη συνολική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο χώρος. Επιπροσθέτως, έπειτα από το πρώτο αυτό βήμα, κύριος σκοπός της εργασίας είναι η δυνατότητα που δίνεται στο χρήστη να περιηγηθεί στον εικονικό αυτό χώρο, σε συνδυασμό με τα στοιχεία διάδρασης που εμπεριέχονται και που έχουν ως στόχο να αυξήσουν στο μέγιστο βαθμό την εμπειρία του χρήστη.

The object of this dissertation is the creation of an interactive virtual tour in the space of a residence. More specifically, the aim of the project is initially to depict in a very realistic degree and through three-dimensional graphics, the image of a detached house with emphasis mainly on the interior, as well as the decoration. More specifically, great emphasis is placed on aesthetics, colors, shapes, as well as the overall atmosphere created by the space. In addition, after this first step, the main purpose of the work is the ability to give the user to browse this virtual space, in combination with the interaction elements contained and which aim to maximize the user experience.
Interactive Virtual House Tour
Keywords: Εικονική Πραγματικότητα/ Περιβάλλοντα, Τρισδιάστατη Μοντελοποίηση, Αρχιτεκτονική, Διακόσμηση, Στυλ Διακόσμησης, Αισθητική, Θεωρία Χρωμάτων, Εμπειρία του χρήστη; Virtual Reality/ Enviroments, 3d Modeling, Architecture, Decoration, Styles of decoration, Aesthetics, User experience