Η συνάφεια του Γαλλικού Chanson με την Ιταλική Canzona - (:unkn) unknown (My University, 2018)
Η συνάφεια του Γαλλικού Chanson με την Ιταλική Canzona
Keywords: Συνάφεια Chanson με Canzona; Chanson Canzona