Musical & Νεανική Χορωδία - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Στα πλαίσια της Διπλωματικής Συναυλίας ΙΙ παρουσίασα Medley απο το Φάντασμα της Όπερας και κλασικά παραμύθια της Ντίσνεϋ με νεανικό σύνολο Πρωτοετών Φοιτητών του τμήματος και σολίστ. Στη συναυλία υπήρχε και χορωδιακή Χορογραφία. Η συναυλία έγινε στην Ιόνιο Ακαδημία
Musical & Youth Choir
Keywords: Μιούζικαλ, Θέατρο, Ντίσνεϋ, Παραμύθια, Χορός, Όπερα; Musical, Theatre, Disney, Fairytale, Dance, Opera, Phantom