Φάκελος έργων ακουσματικής μουσικής με έμφαση στην εφαρμογή της "θεωρίας της προσδοκίας" ως δομική/ποιητική αρχή - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Αυτή η εργασία αποτελεί μια απόπειρα πρακτικής εφαρμογής των θεωριών που σχετίζονται με την επίδραση της μνήμης στην κατανόηση της μουσική πληροφορίας μέσα στον χρόνο και της χρήσης αφηγηματικών στοιχείων ως μια προσέγγιση σύνθεσης ηλεκτροακουστικής μουσικής. Αποτέλεσμα αυτής της εργασίας είναι η δημιουργία ενός φακέλου πρωτότυπων συνθέσεων ηλεκτροακουστικής μουσικής. Τα έργα που συμπεριλαμβάνονται στον φάκελο, δημιουργήθηκαν αποκλειστικά γι’ αυτήν την εργασία και συντέθηκαν στα στούντιο του ΕΡΗΜΕΕ του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου. Στο συνοδευτικό κείμενο της εργασίας, συζητάω τις τεχνικές σύνθεσης και τα μέσα που χρησιμοποίησα, τον τρόπο με τον οποίο εργάστηκα σε ερευνητικό επίπεδο και σχολιάζω τον τρόπο με τον οποίο εγώ εξελίχθηκα ως συνθέτης ηλεκτροακουστικής μουσικής μέσα από αυτήν την διαδικασία. Τέλος, προτείνω κάποιες τεχνικές προσέγγισης ως προς την γραφή ενός έργου ηλεκτροακουστικής μουσικής ως πόρισμα της εργασίας μου.
Keywords: Ακουσματική μουσική, Σύνθεση μουσικής, φάκελος έργων, Θεωρία της προσδοκίας