Optimization of healthcare process management using machine learning - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Η διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στη διασφάλιση της αποτελεσματικής παροχής υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης. Αυτή η ευθύνη περιλαμβάνει στρατηγικό σχεδιασμό, διαχείριση πόρων και κανονιστική συμμόρφωση για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων περίθαλψης ασθενών. Σε αυτό το έγγραφο, εμβαθύνουμε στην πολύπλευρη φύση της διαχείρισης της υγειονομικής περίθαλψης, τονίζοντας την τεχνογνωσία που απαιτείται για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών σε δυναμικά περιβάλλοντα υγειονομικής περίθαλψης. Επιπλέον, διερευνούμε τις δυνατότητες της μηχανικής μάθησης για την αντιμετώπιση λειτουργικών προκλήσεων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Εξετάζοντας διάφορους αλγόριθμους μηχανικής μάθησης, εντοπίζουμε τα πλεονεκτήματα και τους περιορισμούς τους, προτείνοντας μια δομημένη μέθοδο εφαρμογής. Μέσω αυτής της ανάλυσης, στοχεύουμε να διευκρινίσουμε πώς η μηχανική μάθηση μπορεί να ελαχιστοποιήσει τους χρόνους αναμονής των ασθενών και να βελτιστοποιήσει τις συνολικές λειτουργίες υγειονομικής περίθαλψης. Με την ενσωμάτωση προηγμένων τεχνολογιών και στρατηγικών προσεγγίσεων, οι οργανισμοί υγειονομικής περίθαλψης μπορούν να αξιοποιήσουν τη μετασχηματιστική δύναμη της μηχανικής μάθησης για να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα και την παροχή φροντίδας στους ασθενείς.

Healthcare management plays a crucial role in ensuring the efficient deliv- ery of healthcare services. This responsibility encompasses strategic planning, resource management, and regulatory compliance to enhance patient care out- comes. In this paper, we delve into the multifaceted nature of healthcare management, highlighting the expertise required to optimize processes within dynamic healthcare environments. Furthermore, we explore the potential of machine learning in addressing operational challenges within healthcare. By examining various machine learning algorithms, we identify their advantages and limitations, proposing a structured method of application. Through this analysis, we aim to illuminate how machine learning can minimize patient wait- ing times and optimize overall healthcare operations. By integrating advanced technologies and strategic approaches, healthcare organizations can harness the transformative power of machine learning to improve efficiency and patient care delivery.
Βελτιστοποίηση της διαχείρισης διαδικασιών υγειονομικής περίθαλψης με χρήση μηχανικής μάθησης
Keywords: Διαχείριση υγειονομικής περίθαλψης, μηχανική μάθηση, βαθιά μάθηση, βελτιστοποίηση διαδικασιών, παροχή φροντίδας ασθενών, αποτελέσματα φροντίδας ασθενών, αλγόριθμοι μηχανικής μάθησης; Healthcare management,machine learning,deep learning,Optimization of processes,Patient care delivery,Patient care outcomes,Machine learning algorithms