Δικαστική και Επιχειρηματική Διερμηνεία: Χαρακτηριστικά, Ομοιότητες και Διαφορές - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Το θέμα της πτυχιακής μου είναι η Δικαστική και Επιχειρηματική Διερμηνεία. Στο πρώτος μέρος αναφέρονται κάποια χαρακτηριστικά της δικαστικής διερμηνείας όπως και κάποιες προκλήσεις που μπορεί να έρθουν αντιμέτωποι οι διερμηνείς. Στο δεύτερο μέρος, αναλύεται η επιχειρηματική διερμηνεία κατά τον ίδιο τρόπο. Τέλος, στο τρίτο μέρος, γίνεται μια σύγκριση μεταξύ της δικαστικής και επιχειρηματικής διερμηνείας, αναλύοντας πρώτα τις ομοιότητες κι έπειτα τις διαφορές.
Keywords: δικαστική διερμηνεία, επιχειρηματική διερμηνεία