Διερευνητική Ανάλυση Δεδομένων ( exploratory analysis ) δεδομένων μεγάλου όγκου από σύγχρονες τεχνικές της μοριακής βιολογίας - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Η εργασία αυτή επικεντρώνεται στη συστηματική παρουσίαση των τελευταίων εξελίξεων στις υπολογιστικές μεθόδους και εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την ανάλυση μεγάλου όγκου δεδομένων στη Μοριακή Βιολογία. Στόχος της εργασίας είναι να αναδείξει τη σημασία της χρήσης αυτών των τεχνολογιών για την καλύτερη κατανόηση σύνθετων βιολογικών διεργασιών.
Keywords: Διερευνητική, Ανάλυση, Δεδομένων, Δεδομένων μεγάλος, όγκος, Μοριακή , Βιολογία