Υποτιτλισμός για κωφούς και βαρήκοους της ταινίας Πολίτικη Κουζίνα - (:unkn) unknown (My University, 2018)
Στόχος της παρούσας εργασίας είναι να γίνει μεταφορά στον γραπτό λόγο όλων των πληροφοριών που παρέχονται μέσα από ηχητικά και παραγλωσσικά στοιχεία της ταινίας του Τάσου Μπουλμέτη Πολίτικη Κουζίνα έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε ανθρώπους με προβλήματα ακοής να κατανοήσουν και να απολαύσουν την ταινία μέσα από ένα αρμονικό «πάντρεμα» υποτίτλων και εικόνας.
Keywords: Υποτιτλισμός, Υποτιτλισμός για κωφούς και βαρήκοους, οπτικοακουστικό κείμενο, περιγραφή ήχων