Παραγωγή της ελληνικής έκδοσης του Solfège de l’Objet Sonore των Pierre Schaeffer και Guy Rebeil - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Μια θεωρία σολφεζ χωρίς νότες, που μπορεί να περιγράψει τους τεχνητούς και επεξεργασμένους ήχους της ηλεκτροακουστικής μουσικής. Πρόκειται για τη μετάφραση του ευσύνοπτου έργου Solfège de l' Objet Sonore του Pierre Schaeffer στα ελληνικά, με εκτενή εισαγωγή που περιλαμβάνει στοιχεία για τον ίδιο, την ηλεκτροακουστική μουσική, το ηχητικό αντικείμενο, και τη διαδικασία παραγωγής αυτού και του συνοδευτικού DVD με τα παραδείγματα στα ελληνικά και στα γαλλικά.
Keywords: Σολφέζ, Ηχητικό αντικείμενο, Σεφέρ, Ηλεκτροακουστική Μουσική, Μουσική, Ηλεκτρονική Μουσικη, Ηχητική Τέχνη, Ήχος; Music Theory, Electronic Music, Electroacoustic Music, Musique Concrète, Pierre Schaeffer, Solfège de l' Objet Sonore