Πτυχιακή Εργασία: Φωτογραφικό λεύκωμα με αναφορά στην προσωπογραφία - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Ιδέα του παρόντος project είναι η δημιουργία ενός λευκώματος εικόνων με αντικείμενό του μια σειρά φωτογραφικών πορτραίτων. Ο αρχικός στόχος του αφορά στην αναλυτική διερεύνηση της φωτογραφικής διαδικασίας και σε δεύτερη φάση στην οργάνωση και παρουσίαση του υλικού με τρόπο ώστε να εξασφαλίζει την κατανόηση της λειτουργίας των φωτογραφικών εικόνων μέσα από τη σύσταση μιας οπτικής ενότητας.

The idea of the present project is the creation of a photo album focused on a series of photographic portraits. The primary goal is to conduct an in-depth exploration of the photographic process, followed by the organization and presentation of the material in a way that ensures an understanding of how photographic images function by establishing a cohesive visual unit.
Keywords: φωτογραφία, φωτογραφικό λεύκωμα, προσωπογραφία, πορτραίτα, αντικειμενική καταγραφή