Inferno - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Η παρούσα εργασία χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος αποτελεί έρευνα που πραγματοποιήθηκε κατά τη σύνθεση του έργου για ορχήστρα “INFERNO”, ενώ το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει την ανάλυση του συνθετικού σκεπτικού πίσω από το έργο. Η έρευνα έχει να κάνει με την κατανόηση των εννοιών των επτά θανάσιμων αμαρτημάτων και με το τι αντιπροσωπεύει το κάθε ένα, μέσα από το έργο Θεία Κωμωδία του Dante Alighieri. Η αναζήτηση της κατάλληλης μουσικής “απεικόνισης”- μεταφοράς της κάθε διαφορετικής έννοιας και του συνόλου των επτά θανάσιμων αμαρτημάτων σε ήχο, καθόρισε σε αυτήν την περίπτωση την δομή, τη διάρθρωση και το μουσικό υλικό που χρησιμοποιήθηκε.

The present work is divided into two parts. The first part is a research carried out during the composition of the work for orchestra "INFERNO", while the second part includes the analysis of the synthetic reasoning behind the work. The research has to do with understanding the meanings of the seven deadly sins and what each one represents, through Dante Alighieri's Divine Comedy. The search for the appropriate music "illustration" - transfer of each different concept and the total of the seven deadly sins in sound, determined in this case the structure, the structure and the musical material used.
Keywords: Κόλαση του Δάντη, Θεία Κωμωδία, Επτά Θανάσιμα Αμαρτήματα, μουσικοί συσχετισμοί.; Dante's Inferno, Divine Comedy, Seven Deadly Sins, correlations in music.