Η ελληνική βιβλιογραφία για θέματα αθλητισμού και χορού: καταγραφή, θεματική ταξινόμηση και παρουσίαση, προτάσεις διαχείρισης - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία αποτελεί στο μεγαλύτερο μέρος της κατάλογο της ελληνικής βιβλιογραφίας σε σχέση με τον αθλητισμό και τον χορό. Οι τίτλοι έχουν ταξινομηθεί θεματικά και δίνονται προτάσεις διαχείρισης.
Keywords: Κατάλογος, Ταξινόμηση, Ελληνική Βιβλιογραφία, Αθλητισμός, Χορός