Dido and Aeneas, opera in 3 acts, by Henry Purcell - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Παρουσίαση της μπαρόκ όπερας Διδώ και Αινείας στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης, στην Κέρκυρα.
Keywords: Μπαρόκ όπερα, Χένρυ Πέρσελ, χορωδία, ορχήστρα δωματίου.