Μετάφραση και σχολιασμός αποσπάσματος του βιβλίου: The Italian Cook Book, The Art of Eating Well, Maria Gentile - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Η πτυχιακή μου έχει θέμα τη μετάφραση και τον σχολιασμό αποσπάσματος βιβλίου μαγειρικής που αφορά στην Ιταλική κουζίνα. Η συγγραφέας θέλει να πληροφορήσει το αμερικανικό κοινό πως μια λιτή διατροφή με απλά υλικά όπως η Ιταλική είναι εξίσου καλή, πιο οικονομική και πιο υγιεινή.
Keywords: Πτυχιακή Εργασία, Μετάφραση και σχολιασμός αποσπάσματος βιβλίου μαγειρικής