Die Rolle annehmen? In der Rolle bleiben? Neue Rolle leben? Einstellungen und Vorstellungen von Frauen und Männern mit und ohne Zuwanderungs- geschichte zur Gleichberechtigung - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Η πτυχιακή μου εργασία πραγματεύεται το θέμα των ευθυνών και των υποχρεώσεων του κάθε φύλου μέσα στην οικογένεια και πώς αυτό διαφοροποιείται ανάλογα με τη χώρα, τον τύπο οικογένειας καθώς και το μεταναστευτικό ιστορικό των ανθρώπων.

My thesis is speaking about the responsibilities of the people in the family life and how these vary according to their sex, the country, the type of family and the immigration background.
Keywords: Ανθρώπινες σχέσεις, Άνδρες, Γυναίκες, Ιστορικό Μετανάστευσης, Οικογενειακό Μοντέλο, Ισότιμες σχέσεις, Ευθύνες και υποχρεώσεις μέσα στην οικογένεια; Human relationships, Men, Women, Immigration background, Family types, Equal relationships, Responsibilities and obligations in the family