Heavy Metal Εκφάνσεις στην Ηλεκτροακουστική Μουσική - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Κάνοντας αρχικά μια ιστορική αναδρομή στην ηλεκτροακουστική και τη χέβι μέταλ μουσική, όπως αυτή πορεύεται τις τελευταίες δεκαετίες, η παρούσα εργασία εντοπίζει τις επιρροές της ηλεκτροακουστικής μουσικής στα δημοφιλή είδη μουσικής αλλά και το συνδυασμό της με άλλα είδη μουσικής: από την μουσική για κινηματογράφο ως ακραία είδη της μέταλ. Ασχολείται με τις επιρροές της χέβι μέταλ μέσα στην ηλεκτροακουστική μουσική και καταλήγει στη σύνθεση ενός πρωτότυπου έργου ηλεκτροακουστικής μουσικής με στοιχεία χέβι μέταλ. Τέλος γίνεται ανάλυση των τεχνικών σύνθεσης και επεξεργασίας του έργου.

Combination of sounds, music genres in an electroacoustic landscape can be a fascinating journey both for the composer and for the audience. “Our fate is sealed” is the sustainable journey of life constructed and deconstructed through sounds and emotions.
Keywords: Ηλεκτροακουστική μουσική, Χέβι μέταλ, Μουσική σύνθεση; Electroacoustic music, Heavy metal music, Music synthesis