ΝΑΪΆΔΕΣ - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Η Διπλωματική Συναυλία ΙΙ παρουσιάστηκε στην Ιόνιο Ακαδημία την 1/4/24. Στην Συναυλία παρουσιάστηκαν μουσικά έργα πολλαπλών γλωσσών για φωνή και πιάνο που συγκαταλέγονται στην κατηγορία των τραγουδιών (lied,chanson, english songs). Στην παρασταση συμμετείχε χορευτικά η χοροθεατρική ομάδα Αφενός Κινούμαι υπό την καθοδήγηση της Μελπομένης Καρδάμη.
Keywords: Ρεσιτάλ Τραγουδιού, Λυρικό Τραγούδι, Παράσταση; Song Recital,