Ανάπτυξη Εφαρμογής Διαχείρισης Μητρώου Ασθενών με Διαβήτη - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία έχει ως απώτερο σκοπό την πρόταση εφαρμογής διαχείρισης μητρώων ασθενών που πάσχουν από διαβήτη. Στην αρχή γίνεται παρουσίαση του προβλήματος και των συνιστωσών του, σε συνδυασμό με παρουσίαση των υπαρχόντων μεθόδων αποθήκευσης, οι οποίες μας οδήγησαν στην πρόταση ενός νέου συστήματος. Μετέπειτα γίνεται λεπτομερής καταγραφή των λειτουργιών της εφαρμογής, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα αποσπάσματα που αναφέρονται στην καταγραφή των μητρώων και την αποθήκευση των ιατρικών αρχείων. Επιπλέον, παρατίθενται όλα τα σημαντικά εργαλεία που αξιοποιήθηκαν κατά την περίοδο της ανάπτυξης της εφαρμογής. Στη συνέχεια ακολουθεί πρόταση μελλοντικών προεκτάσεων οι οποίες περιλαμβάνουν σημαντικές βελτιώσεις σε περίπτωση μελλοντικής χρήσης της εφαρμογής, αλλά και ένα υποκεφάλαιο που περιγράφει συνοπτικά τα βήματα ανάπτυξης της εφαρμογής. Εν κατακλείδι, γίνεται παρουσίαση των συμπερασμάτων που προέκυψαν καθ’ όλη τη διάρκεια εκπόνησης της πτυχιακής εργασίας.
Keywords: διαβήτης, εφαρμογή, μητρώο, διαχείρηση