Χορωδιακά Έργα για Νεανικό Σύνολο Ομοίων Φωνών - (:unkn) unknown (My University, 2021)
2η Διπλωματική Συναυλία του Άγγελου Κυδωνιέως σε συνεργασία με τo Νεανικό Φωνητικό Σύνολο “Καλλιτεχνήματα”.
Choral Works for Female Youth Choir
Keywords: Διεύθυνση Χορωδίας, Νεανικό Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο; Choral Conducting, Female Youth Vocal Enbemble, Female Youth Choir