Recent financial crisis and international politics: An analysis of efforts to save US economy at the cost of developing economies - (:unkn) unknown (My University, 2018)
H παρούσα εργασία αφορά μία κανονιστική ανάλυση για να κατανοήσουμε την πολιτική και την οικονομία των παγκόσμιων οργανισμών και των θεσμών εκείνων που εργάστηκαν σκληρά και γρήγορα για να σώσουν την οικονομία των ΗΠΑ. Θα επιχειρήσουμε , επιπλέον, να κατανοήσουμε τους παράγοντες εκείνους που έχουν ωθήσει τις οικονομίες, όπως της Ινδίας, σε διπλή ύφεση. Υπάρχει κάποιος ρόλος της διεθνούς πολιτικής και των παγκόσμιων οργανισμών σε αυτή την οικτρή κατάσταση, όταν διακηρύσσεται ότι αυτή προκλήθηκε λόγω της πολιτικής παράλυσης;
Keywords: Οικονομική κρίση, Πολιτική, Ύφεση, Ινδική οικονομία; Financial crisis; Politics; Recession; Indian economy