Ντοκιμαντέρ παρατήρησης: Προσοχή πόλη - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Παρατηρούμε την ζωή δύο τοπικών καλλιτεχνών, οι οποίοι αν και γνωστοί στο ευρύ κοινό παραμένουν στο καλλιτεχνικό παρασκήνιο της πόλης,στην οποία ζουν και δραστηριοποιούνται. Παράλληλα, μέσα από την παρατήρηση της καθημερινότητας τους δημιουργείται ένα πορτρέτο μιας επαρχιακής πόλης της Β. Ελλάδας μέσα από τα μάτια του δημιουργού.

We observe the life of two local artists, who although known to the general public, remain in the artistic background of the city in which they live and work. At the same time, through the observation of their daily life, a portrait of a provincial town in Northern Greece is created through the eyes of the creator.
Keywords: Ντοκιμαντέρ, παρατήρηση, μικρού μήκους; Documentary, short film