Κείμενο 1: To Εβραϊκό Εθνικό Ταμείο (JNF) χρησιμοποιεί το πράσινο για να καλύψει την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη. Κείμενο 2: Η Μαζική Παρακολούθηση των Παλαιστινίων από το Ισραήλ είναι κάτι παραπάνω από μια εμμονή. Κείμενο 3: Άδεια αφήγησης: Πώς το Ισραήλ στοχοποιεί τον γηγενή Παλαιστινιακό πληθυσμό του. - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Μετάφραση προς τα ελληνικά τρίων αποσπασμάτων από κείμενα σχετικά με τις πρακτικές της Ισραηλινής καταοχής στην Παλαιστίνη με στόχο την Εθνοκάθαρη, τον κατ' οίκον περιορισμό και την Ισραηλινή Παρακολούθηση των Παλαιστινίων.

Translation into Greek of three excerpts from articles about the practices of Israeli occupation in Palestine with the aim of Ethnic Cleansing, House Arrest, and Israeli Monitoring of Palestinians.
Text 1: JNF Greenwashing as a Means to Hide Ethnic Cleansing in Palestine. Text 2: Israel’s Mass Surveillance of Palestinians Is More Than an Obsession. Text 3: Permission to Narrate: How Israel Targets Its Native Palestinian Population.
Keywords: Εθνοκάθαρση, Παλαιστίνη, αναδάσωσης, Ισραήλ, μαζική παρακολούθηση; Ethnic Cleansing, Palestine, afforestation, Israel, mass surveillance