Επεξεργασία του Ηχητικού Σήματος με Έμφαση στη Χρονική Διαστολή - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Η παρούσα διπλωματική εργασία πραγματεύεται την επεξεργασία του ηχητικού σήματος, εξετάζοντας τις μεθόδους της και παρουσιάζοντας σημαντικά αντιπροσωπευτικά ηλεκτροακουστικά έργα. Στην συνέχεια, αναλύονται οι βασικότερες τεχνικές της ψηφιακής επεξεργασίας του ηχητικού σήματος, ενώ δίνεται έμφαση στην τεχνική της χρονικής διαστολής. Πιο συγκεκριμένα, παραθέτονται ιστορικά στοιχεία σχετικά με την προέλευση της τεχνικής και εξετάζονται οι μέθοδοι χρήσης της. Τέλος, αναλύεται το πρωτότυπο έργο «Η Δύση του Τελευταίου Ήλιου» σε τεχνικό και αισθητικό επίπεδο.
Keywords: Ηλκετροακουστική Σύνθεση, Επεξεργασία του Ηχητικού Σήματος, Χρονική Διαστολή, Ηχητικό Σήμα