Σχεδιασμός και δημιουργία διαδικτυακής εφαρμογής (puzzle) με στόχο την διδασκαλία καλλιτεχνικών θεμάτων - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Η παρούσα εργασία ασχολείται με τα εκπαιδευτικά παιχνίδια, την ωφέλεια που θα μπορούσαν να έχουν σε τεχνολογικό πλαίσιο με λειτουργίες της εικόνας και του ήχου. Υπάρχει έρευνα ορισμένων θεωριών που είναι βασισμένες στην μάθηση και κατά πόσο και πως θα μπορούσε να βελτιωθεί. Η εικόνα και ο ήχος ορίζονται ως στοιχεία στο πλαίσιο της παιχνιδοποίησης που μπορούν να λειτουργήσουν ως στοιχεία ανατροφοδότησης. Μέσω της εργασίας γίνεται μια αναζήτηση των στόχων που διαμορφώνουν τα εκπαιδευτικά παιχνίδια με χαρακτηριστικά παιχνιδοποίησης. Αυτό συμβαίνει θεωρητικά μέσω της έρευνας σε διάφορες θεωρίες πάνω στην μάθηση και τον σχεδιασμό αλλά και πρακτικά με την δοκιμή ενός παιχνιδιού που δημιούργησα σε δοκιμαστικό επίπεδο. Το συγκεκριμένο παιχνίδι που δημιούργησα αφορά την εκμάθηση κινημάτων τέχνης.
Keywords: Εκπαιδευτικά παιχνίδια, παιχνιδοποίηση