Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Η πτυχιακή εργασία αποτελεί τη μετάφραση της Συμφωνίας των Πρεσπών με βάση το Διοργανικό εγχειρίδιο σύνταξης κειμένων της ΕΕ και σχολιασμό των λαθών πάνω στην ήδη μεταφρασμένη συμφωνία.
Keywords: Συμφωνία Πρεσπών, Ευρωπαϊκή Ένωση, Σχολιασμός