Η Εικονική Πραγματικότητα και Μουσεία - (:unkn) unknown (My University, 2018)
Η πτυχιακή πραγματοποιήθηκε με αφορμή το μάθημα <Εικονικά Μουσεία>. Η εργασία περιέχει ιστορικά στοιχεία για την ιδέα και την εξέλιξη της Εικονικής πραγματικότητας. Επιπλέον, αναφέρονται παραδείγματα Εικονικής Πραγματικότητας στο χώρο του πολιτισμού και των μουσείων.
Keywords: Εικονική Πραγματικότητα, Μουσεία, Εικονικά Μουσεία