"Τι είναι ο Έρως;" - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Αντικείμενο της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι η δημιουργία ενός οπτικοακουστικού έργου με τίτλο «Τι είναι ο Έρως». Πιο συγκεκριμένα, σκοπός είναι η καλλιτεχνική αναπαράσταση της θεματικής ενότητας του έρωτα, πλαισιωμένη με όρους σκηνοθετικούς και αισθητικούς, στηριζόμενη σε μια προϋπάρχουσα ηχητική σύνθεση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο μάθημα της ατομικής εργασίας, με καθηγητή τον κύριο Α. Λουφόπουλο. Ειδικότερα, δίνεται έμφαση στην οπτική επένδυση της έννοιας του έρωτα και την δημιουργία μιας συναισθηματικής ατμόσφαιρας, μέσα από την συμβολική αναπαράσταση των κινήσεων, των χρωμάτων και των αντικειμένων. Υπό την καθοδηγητική ροή της ηχητικής σύνθεσης, το έργο παρουσιάζει μια αφαιρετική και συμβολική προσέγγιση του θέματος που ισορροπεί ανάμεσα στο καλλιτεχνικό είδος της video art και του video clip. Πρόκειται ουσιαστικά για μια αφήγηση φτιαγμένη με μια προσωπική οπτικοακουστική «γλώσσα», η οποία αποτυπώνει με καλλιτεχνική διαύγεια τα συγκινησιακά στάδια του έρωτα, παράγοντας έτσι, ένα ιδιαίτερο πολυμεσικό αποτέλεσμα.

The object of this thesis is to create a audiovisual work entitled "What is Eros". More specifically, purpose is the artistic representation of the theme of love, framed by directorial and aesthetic terms, relying on a pre-existing sound composition, which took place in the course of individual work, with a teacher Mr. A. Loufopoulos. In particular, emphasis is placed on its visual investment concept of love and the creation of an emotional atmosphere, through the symbolic representation of movements, colors and objects. Under the guiding flow of the sound composition, the work presents a abstract and symbolic approach to the subject that balances between the artistic genre of video art and video clip. It is essentially a narrative crafted with a personal audio-visual 'language', which captures with artistic clarity the emotional stages of love, factor thus, a special multimedia effect.
-
Keywords: Βιντεοτέχνη, Performance, Ηχητικός σχεδιασμός,; Video Art, Performance, Sound designe