Ορφέας και Ευρυδίκη στην ηλεκτροακουστική μουσική: Νέα συνθετική προσέγγιση και τεχνικές σύνθεσης - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Η εργασία αυτή ασχολείται με τη σύνθεση ενός έργου σε ηλεκτροακουστική μουσική, με θέμα το μύθο του Ορφέα. Γίνεται αναφορά στο πώς ο μύθος αυτός συνεχίζει να αποτελεί έμπνευση σε όλα τα είδη της μουσικής, ενώ δε θα μπορούσε η ηλεκτροακουστική μουσική να αποτελέσει εξαίρεση. Έτσι, απαριθμούνται και τα γνωστότερα έργα ηλεκτροακουστικής μουσικής που εμπνεύστηκαν από το συγκεκριμένο μύθο. Στη συνέχεια αναλύεται η μεθοδολογία που ακολουθήθηκε για μια νέα συνθετική προσέγγιση. Ξεκινώντας με τον σχεδιασμό και τη διαίρεση του έργου σε τρία μέρη, συνεχίζοντας με τη μελέτη και επιλογή ήχων που θα μπορούσαν να υπηρετήσουν το έργο και τέλος με την επεξεργασία και τελική σύνθεση του συνόλου.
Keywords: Ορφέας, Ευριδίκη, ηλεκτροακουστική μουσική, musique concrète