ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ - (:unkn) unknown (My University, 2018)
Η συγκεκριμένη πτυχιακή εργασία έχει ως θέμα τη δημιουργία μίας προσωπικής μουσικής βιβλιοθήκης, που περιλαμβάνει τη συλλογή και κατηγοριοποίηση ήχων που προορίζονται για την ηχητική επένδυση οπτικοακουστικών έργων, ταινιών, έργων βίντεο τέχνης, διαφημιστικών βίντεο, performances κτλ. Οι κατηγορίες περιλαμβάνουν ήχους για μουσική υπόκρουση, για διαφημιστικά βίντεο, ήχους φυσικών τοπίων και τοπίων πόλης και τέλος, ήχους ατμόσφαιρας παρασκηνίου. Για την θεωρητική υποστήριξη της εργασίας ερευνήθηκαν οι αρχές της Ηλεκτροακουστικής Μουσικής και οι προσεγγίσεις από τους δημιουργούς της, καθώς και οι τεχνικές και η εξέλιξη του Ηχητικού Σχεδιασμού (Sound Design) και η σχέση του με την Ηλεκτροακουστική Μουσική.
Keywords: μουσική βιβλιοθήκη, ηλεκτροακουστική μουσική, ηχητική τέχνη, ηχητκός σχεδιασμός, ηχητικά περιβάλλοντα, ηχοτοπία; music library, sound design, soundscape, acoustic ecology, sound art, electroacoustic music