Ευρετηρίαση των αρχείων της Διεύθυνσης Επιχειρησιακού έργου του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Στην παρούσα εργασία θα παρουσιαστεί ένα μέρος του ενεργού αρχείου της Διεύθυνσης Επιχειρησιακού Έργου τους Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.Στο πρώτο μέρος γίνεται μια παρουσίαση της ιστορίας των αρχείων του Δήμου Κέρκυρας και διαποντίων νήσων,καθώς και της διάρθρωσης της Διεύθυνσης Επιχειρησιακού Έργου,των τμημάτων που υπάγονται σε αυτήν και των αρμοδιοτήτων του κάθε τμήματος.Στο δεύτερο μέρος παρουσιάζεται η ταξινόμηση και η ευρετηρίαση του αρχείου.Για την διενέργεια της χρησιμοποιήθηκε η θεματική και χρονολογική ταξινόμηση.Η ευρετηρίαση πραγματοποιήθηκε στα αρχεία του Τμήματος Διαχείρισης και Συντήρησης οχημάτων και μηχανημάτων,του Τμήματος Διαχείρισης πορριμμάτων και του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας.
Keywords: Ευρετηρίαση,ταξινόμηση,αρχεία, Δήμος Κέρκυρας, φάκελοι,Τμήματα,Τμήμα Πολιτικής Προστασίας,Τμήμα διαχείρισης απορριμμάτων,Τμήμα διαχείρισης-συντήρησης οχημάτων-μηχανημάτων, Διεύθυνση Επιχειρησιακού Έργου