Μελέτη πανδημίας - αρνητικού ύφους έναντι των εμβολίων κατά του κορονοϊού στο κοινωνικό δίκτυο του Twitter με τεχνικές μηχανικής μάθησης - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Αντικείμενο της παρούσας εργασίας αποτελεί η λήψη ενός στιγμιότυπου από την πλατφόρμα Twitter όπου με τη βοήθεια αλγορίθμων μηχανικής μάθησης θα προσπαθήσουμε να το αναλύσουμε με σκοπό να εξάγουμε χρήσιμη πληροφορία για το αρνητικό ύφος που επικρατεί στο κοινωνικό δίκτυο του Twitter σχετικά με τον εμβολιασμό.
Keywords: Twitter, εμβόλιο, παρενέργειες εμβολίου, εξόρυξη γνώσης, sentiment, μηχανική μάθηση, data analysis, εμβολιασμός, covid-19, RapidMiner Studio, αντιεμβολιαστές, social media.