ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ - (:unkn) unknown (My University, 2018)
Η αλματώδης ανάπτυξη του internet και των νέων τεχνολογιών στον τομέα των επικοινωνιών και η διεισδυσή τους στην καθημερινότητα των ανθρώπων δίνει την δυνατότητα ανάπτυξης εφαρμογών και υπηρεσιών για την διευκόλυνση πολλών καθημερινών ενεργειών τους . Μια από αυτές τις νέες υπηρεσίες είναι η ανάπτυξη μιας εφαρμογής ηλεκτρονικής παρεγγελιοληψίας για καταστήματα αποστολής έτοιμου φαγητού ( delivery ) .Οι εταιρείες παροχής τέτοιων υπηρεσιών αντιμετωπίζουν το προβλημα του υπολογισμού χρόνου παράδοσης των παρεγγελιών .Σκοπός της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η δημιουργία ενός πληροφοριακού συστήματος το οποίο θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ανάγκη αυτή.Μέσω διάφορων υπολογισμών θα δίνει την δυνατότητα στην εταιρεία η οποία θα το διαχειρίζεται να εξακριβώνει τον αριθμό των οχημάτων που θα πρέπει να αποστείλει ετσι ώστε να φτάσουν οι παραγγελίες στην ώρα τους.
Keywords: Εταιρείες παροχής υπηρεσιών μέσω διαδικτύου , Ηλεκτρονική παραγγελιοληψία, Εταιρείες αποστολής έτοιμου φαγητού, Πληροφοριακά συστήματα