Δημιουργία Προϊόντος και Προώθηση Brand - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Η εργασία εξετάζει την ανάπτυξη χειροποίητων υφασμάτινων προϊόντων και την προώθηση και δημιουργία του brand τους μέσω του συνδυασμού τριών κατηγοριών: της τέχνης, της τεχνολογίας και της χειροτεχνίας. Αρχικά, αναλύεται η ιστορική εξέλιξη του χειροποίητου στην υφαντουργία και η σημασία του στη σύγχρονη κοινωνία. Στη συνέχεια, διερευνώνται οι στρατηγικές και τα στοιχεία του branding, με έμφαση στην εταιρική ταυτότητα και την αισθητική της μάρκας. Επιπλέον, παρουσιάζεται ο γραφιστικός σχεδιασμός για την προώθηση των προϊόντων και η ανάπτυξη της ιστοσελίδας, με ανάλυση της χρήσης του Bootstrap και των βασικών αρχών HTML και CSS. Η εργασία ολοκληρώνεται με τα συμπεράσματα σχετικά με τη σύνδεση τέχνης, τεχνολογίας και χειροτεχνίας.

This thesis examines the development of handmade fabric products and the promotion and creation of their brand through the combination of three categories: art, technology, and craftsmanship. Initially, the historical evolution of handmade fabric in the textile industry and its significance in modern society are analyzed. Subsequently, the strategies and elements of branding are investigated, with an emphasis on corporate identity and brand aesthetics. Additionally, the graphic design for product promotion and the development of the website are presented, with an analysis of the use of Bootstrap and the basic principles of HTML and CSS. The thesis concludes with insights into the connection between art, technology, and craftsmanship.
Keywords: Δημιουργία, Προϊόντος, χειροποίητο, ιστοσελίδα, τεχνολογία, γραφιστική,; creation, Product, handmade, website, technology, graphic design, webdesign, iu/ix