Οι επιδράσεις των σωματικών κρουστών σε συνδυασμό με remix οργανικής μουσικής στη συμπεριφορά παιδιών 5ης Δημοτικού. - (:unkn) unknown (My University, 2018)
Η παρούσα έρευνα πραγματεύεται τις επιδράσεις των σωματικών κρουστών σε συνδυασμό με remix οργανικής μουσικής στη συμπεριφορά παιδιών 5ης Δημοτικού. Πραγματοποιήθηκαν έξι παρακολουθήσεις των παιδιών σε μαθήματα γενικής παιδείας, έξι ώρες διδασκαλίας σωματικών κρουστών με remix οργανικής μουσικής και έξι ώρες παρακολούθησης των παιδιών μετά τη διδασκαλία σε μαθήματα γενικής παιδείας. Προκειμένου να συλλεχθούν τα στοιχεία έγινε συμμετοχική παρατήρηση από τον ερευνητή και αξιολόγηση των παιδιών σχετικά με την συμπεριφορά τους από τη δασκάλα της τάξης. Τα αποτελέσματα έδειξαν σημαντική ανάπτυξη της κιναισθητικής, οπτικοχωρικής και σωματικής νοημοσύνης καθώς και βελτίωση της συγκέντρωσης προσοχής, της αντίληψης και της μνήμης.
Keywords: Επιδράσεις, Σωματικά Κρουστά, 5η Δημοτικού