Συναυλία στα πλαίσια της διπλωματικής εργασίας του φοιτητή Χρήστου Αρμενίακου - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Πτυχιακή συναλία μουσικής δωματίου για χάλκινα πνευστά με έργα Arutiunian, Böhme, Poulenc κ.α.

Chamber music Concert for Brass instruments in works By Arutiunian, Böhme, Poulenc κ.α.
Final Concert of the Student Christos Armeniakos
Keywords: πτυχιακή, Αρμενιάκος, Τρομπέτα, Μουσική Δωματίου, Pulenc, Böhme, Arutiunian; Final, Concert, of, the, Student, Christos, Armeniakos