ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΡΟΥΣΤΩΝ: ΣΟΛΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ - (:unkn) unknown (My University, 2018)
Ρεσιτάλ Κρουστών στα πλαίσιο της Πτυχιακής Συναυλίας Ι με έργα από το σολιστικό ρεπερτόριο κρουστών
Keywords: συναυλία κρουστών, κρουστά, μαρίμπα, τύμπανα, βιμπράφωνο, ταμπούρο, σύγχρονη μουσική, ρεσιτάλ; percussion recital, marimba, timpani, vibraphone, snare drum, set up, Zivkovic, Kopetzki, William Kraft