Πολιτική εξωστρέφειας του Πολεμικού Μουσείου - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Η παρούσα εργασία έχει ως στόχο να λειτουργήσει επικουρικά στη διαφώτιση του κοινού για τη μεταστροφή του ρόλου του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών κατά την τριετία 2020-2023. Συγκεκριμένα, καταγράφεται η ιστορία του εν λόγω Μουσείου, αλλά και η ίδρυση των επιμέρους Παραρτημάτων έως και το 2023. Ακολουθεί η διοικητική του διάρθρωση και οι αρμοδιότητες των εφορειών του. Ως ανεξάρτητο τμήμα αναφέρεται το Γραφείο Πληροφορικής με τις καινοτόμες δράσεις του. Κλείνοντας, παρατίθενται η περιγραφή της προσωπικής μου συμμετοχής στο Πολεμικό Μουσείο και μια προσωπική εκτίμηση για τον φορέα συνεργασίας μου.

The aim of this work is to assist in enlightening the public about the countermarch of the role of the War Museum of Athens during the three years 2020-2023.Specifically, the history of the abovementioned Museum is recorded, as well as the establishment of the individual Annexes up to 2023. Its administrative structure and the responsibilities of its curators follow. The Informatics Office with its innovative actions is mentioned as an independent department. In conclusion, the description of my personal participation in the War Museum and a personal assessment of my cooperation body are listed.
Keywords: Πολεμικό Μουσείο, Αναστάσιος Λιάσκος, Ιωάννης Κοροδήμος, Πέτρος Σάρογλος, Θάλεια-Φλωρά Καραβία; War Museum, Anastasios Liaskos, Ioannis Korodimos, Petros Saroglos, Thalia-Flora Karavia