Ντοκιμαντέρ: Drag κοινότητα στη Θεσσαλονίκη του 2019 - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Αν και η τέχνη του Drag ξεκίνησε θεωρητικά στην Αρχαία Ελλάδα, στη σημερινή Ελλάδα είναι δύσκολο να είναι κάποιος Drag καλλιτέχνης. Πόσο μάλλον σε μια πόλη, εκτός Αθήνας, που οι κοινότητες είναι πιο μικρές. Στη Θεσσαλονίκη συγκεκριμένα η Drag σκηνή άρχισε να ανθίζει τα τελευταία χρόνια, αλλά κατα πόσο αυτό έχει μέλλον στη συμπρωτεύουσα; Με την ματιά του Ελευθέριουμ, μπορούμε να δούμε στο Ντοκιμαντέρ "Skg+Drag=B.F.F.E.?", τους πρωταγωνιστές μας να μας μιλάνε για το πόσο είναι εύκολο ή δύσκολο να είσαι Drag καλλιτέχνης στη Θεσσαλονίκη του 2019
Keywords: drag, LGBTQ+, Ντοκιμαντέρ, Θεσσαλονίκη