"Εισαγωγή χορωδιακής χορογραφίας σε έργα για Παιδική Χορωδία" - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Τελική Συναυλία - Εξέταση προπτυχιακού επιπέδου στην Κατεύθυνση Παιδικής, Σχολικής και Νεανικής Χορωδίας. Εξεταζόμενη φοιτήτρια η Χρίστια Χαρά Κωμοδρόμου και χορωδία η Παιδική Χορωδία Κέρκυρας. Η συναυλία διαρκεί 20' και κοινός άξονας των έργων είναι η χορωδιακή χορογραφία.

Final Concert - Examination on undergraduate level, conducted by Christia Chara Komodromou (specialization in Conducting for Children's, School and Youth Choirs) and performed by Corfu Children's Choir. The introduction of the choral choreography is the fundamental characteristic of the concert, which lasts for approximately 20 minutes.
Keywords: Συναυλία, Χορωδία, Παιδιά, Μαέστρος, Διεύθυνση, Μουσική; Concert, Choir, Children, Conductor, Conducting, Music