«Η σημειωτική προσέγγιση ως μέσο ανάλυσης και ανάπτυξης ταινιών μικρού μήκους: Μελέτη περίπτωσης πρωτότυπης ταινίας Blue to Reντ» - (:unkn) unknown (My University, 2022)
Στο πλαίσιο της διπλωματικής μου εργασίας «Η σημειωτική προσέγγιση ως μέσο ανάλυσης και ανάπτυξης ταινιών μικρού μήκους: Μελέτη περίπτωσης πρωτότυπης ταινίας Blue to Reντ» για το ΠΜΣ Οπτικοακουστικές Τέχνες στην Ψηφιακή Εποχή, αναπτύχθηκε το σενάριο Blue to Reντ το οποίο έγινε ταινία μικρού μήκους. Η εργασία παραθέτει όλο το φάσμα της παραγωγής της ταινίας από το σενάριο μέχρι την προώθηση της. Όλες οι αποφάσεις που πάρθηκαν για την τελική υλοποίηση του καλλιτεχνικού έργου τίθενται υπό σημειωτική προσέγγιση.
Keywords: Σημειωτική ανάλυση, Σημειολογία, Κινηματογράγος, Ταινία μικρού μήκους, Σενάριο, Σκηνοθεσία, Παραγωγή ταινίας μικρού μήκους, Ετεροτοπία