Ταξιδιωτικός Οδηγός της Φαντασιοχώρας (1996) της Diana Wynne Jones: Μετάφραση από τα αγγλικά προς τα ελληνικά και σχολιασμός - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Μετάφραση επιλεγμένων αποσπασμάτων από τον Ταξιδιωτικό Οδηγό της Φαντασιοχώρας (1996) της Diana Wynne Jones, ανάλυση και σχολιασμός της μεταφραστικής διαδικασίας και των δυσκολιών που αντιμετωπίστηκαν.

Translation of selected passages from Dianna Wynne Jones' Tough Guide to Fantasyland, followed by a detailed analysis and commentary of the translation process and difficulties.
Keywords: μετάφραση, μεταφραστική διαδικασία, σχολιασμός μετάφρασης; translation, commentary, translation analysis, Dianna Wynne Jones