Μετάφραση και σχολιασμός του κειμένου «Populism and the People» του Jan-Werner Müller - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Μετάφραση από τα Αγγλικά προς τα Ελληνικά και σχολιασμός του άρθρου «Populism and the People» του Jan-Werner Müller. Συνδυασμός του θεωρητικού μεταφραστικού μοντέλου της Christiane Nord και των πρακτικών μεταφραστικών γνώσεων που αποκτήθηκαν στο ΤΞΓΜΔ.
Keywords: μετάφραση, μεταφραστικός σχολιασμός, άρθρο, λαϊκισμός, λαός, εθνικισμός; translation, translation commentary, article, populism, people, nationalism