Αποσπασματική μετάφραση και σχολιασμός ιατρικού οδηγού περί του καρκίνου του θυρεοειδούς με εμβάθυνση στην χειρουργική επέμβαση θυρεοειδούς και στην ορμονοθεραπεία - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Πρόκειται για την μετάφραση ενός ιατρικού οδηγού που αφορά τον καρκίνο του θυρεοειδούς, από τα γαλλικά στα ελληνικά. Κύριος στόχος του οδηγού είναι να καταστήσει δυνατή την δωρεάν και έγκυρη ενημέρωση τόσο των ασθενών όσο και του ευρύτερου κοινού που ενδιαφέρονται και θέλουν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τον καρκίνο του θυρεοειδούς. Το περιεχόμενο λοιπόν, του συγκεκριμένου ιατρικού οδηγού, έγκειται στο να εξηγήσει τι είναι ο θυρεοειδής και ο καρκίνος του θυρεοειδούς, την συνολική διαδικασία της εγχείρησης του ασθενούς, καθώς και τις ποικίλες θεραπείες που υπάρχουν, συμπεριλαμβανομένων και τυχών επιπλοκών που μπορεί να προκύψουν.

Il s'agit d'une traduction du guide “Les traitements du cancer de la thyroïde”. Son but est de informer les personnes sur le cancer de la thyroïde et de expliquer les formes les plus fréquentes des cancers de la thyroïde et leurs traitements.
Keywords: καρκίνος του θυρεοειδούς, ιατρικός οδηγός, ορμονοθεραπεία, χειρουργική επέμβαση