Οργάνωση αρχείων και βιβλιοθήκης στα μουσεία: Το παράδειγμα των ελληνικών μουσείων σύγχρονης τέχνης - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Η σύμπραξη αρχείου και βιβλιοθήκης στο μουσειακό χώρο και ειδικότερα στα ελληνικά μουσεία σύγχρονης τέχνης
Keywords: αρχείο, βιβλιοθήκη, μουσείο σύγχρονηςτέχνης, προσβασιμότητα, ταξινομικο/βιβλιοθηκονομικό σύστημα, αρχειακό υλικό, τεκμήρια, πηγές πληροφοριών, συλλογές, εκπαιδευτικά προγράμματα, οργανωτικές δομές, διατήρηση, εργαλεία έρευνας, δανεισμός, ηλεκτρονικός κατάλογος, Τέχνη, διάδραση, νομοθεσία