ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΑ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥ TWITTER ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Η εργασια παρουσιάζει μια ανάλυση συναισθημάτων σε δεδομένα που έχουν απορροφηθεί απο το twitter και αφορούν το όχημα της εταιρίας Tesla με όνομα cybertruck
Keywords: Ανάλυση συναισθημάτων